Riool verstopt Almelo

In uw woning worden dagelijks vele liters afvalwater verwerkt. Een goed werkend riool is daarom van levensbelang. Maar wat doet u als er problemen ontstaan? Als het water niet meer wegloopt of zelfs omhoog komt? Het leidingenstelsel in uw woning zit ingewikkeld in elkaar en de oorzaak van de problemen is vaak niet aan de oppervlakte zichtbaar.

Schakel daarom bij verstopping de rioolexperts van de door ons aangedragen professional in. Onze naam zegt het al: we zijn expert in het schoon- en vrijmaken van uw riolering. Wij zorgen er dan ook snel, schoon en vakkundig voor dat uw afvoer weer naar behoren functioneert.

Wat we voor u doen

Met moderne detectietechnieken (bijvoorbeeld rook- of camera inspectie) lokaliseren wij het probleem. Wanneer we precies weten waar het zich bevindt kunnen we in de meeste gevallen handelen zonder te breken. We lossen de verstopping op door met een speciale hogedruk installatie de buizen door te spuiten of frezen het probleem weg. Op die manier brengen we uw rioolbuizen eenvoudig terug naar hun oorspronkelijke diameter en zorgen we ervoor dat u uw afvoer weer kunt gebruiken.

24/7 service in en om Almelo

Ontstaan de problemen ’s nachts? Dat is voor ons geen enkel probleem! Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Bel dus meteen voor een afspraak. We zijn te bereiken via 0800 255 3733 en via het contactformulier.